Rujukan Soalan Exam Penolong Pegawai Tadbir N29



Kenapa jangan guna rujukan exam
tahun 2016/17?

Macam yang anda tahu, exam PPT N29
ni last sekali dibuat pada tahun
2016 (Disember). Jadi kalau cari
di internet, banyak sharing calon
tahun 2016 punya.

Guna rujukan yang ini;
http://semakan.info/ppt/28
.
Banyak isu dah lapuk dan dah
tak ada tahun ni. Contoh mudah

> Soalan berkaitan menteri kabinet.
Memang tak leh guna sebab menteri
dah berubah
.
> Soalan berkaitan GST. Memang
dah tak boleh guna sebab GST
dan jadi 0 rated.

.
Jadi soalan berkaitan pengiraan
GST, maklumat GST dah tak
boleh guna.

.
Eh soalan kali ni berkaitan
SST ke?
.

Opss! Jangan risau lah!

Konpem tak ada soalan berkaitan
SST sesi 15 Ogos ini :)
.

Sebab SST masih baru dan belum
ada kenyataan rasmi detail
tentang SST (finale) daripada
kerajaan.
.
Jadi soalan tu tak valid lagi
(belum sampai) untuk exam
15 Ogos ini.
.

Banyak lagi sebenarnya 'trick'
untuk persediaan exam 15 Ogos
ni. Kita share atas pengalaman
bersama calon sejak tahun
2008. Mesti ada advantage
sikit kan :)
.

Ini rujukan terkini PPT N29 untuk
anda. Studi yang ni ya;

[+] http://semakan.info/ppt/28

Salam sukses untuk anda!

Tim Infokerjaya

Catat Ulasan

0 Ulasan